Çankırı Haber
HV
19 MART Salı 10:38

Tuzla’da İhtiyaç Sahibi Ailelerin Evleri Düzenli Olarak Temizleniyor

Tuzla Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile ihtiyaç sahibi ve kendi işini yapamayan 65 yaş üstü vatandaşların evlerini tepeden

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-01-2023 14:07   Güncelleme : 02-01-2023 14:07
Tuzla’da İhtiyaç Sahibi Ailelerin Evleri Düzenli Olarak Temizleniyor

Tuzla Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile ihtiyaç sahibi ve kendi işini yapamayan 65 yaş üstü vatandaşların evlerini tepeden tırnağa temizleniyor. Belediye ekipleri “Evde Temizlik ve Bakım Hizmetleri” kapsamında yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşlara ücretsiz olarak temizlik hizmeti veriyor. Bu kapsamda 2022 yılı içerisinde toplam bin 40 ev temizlendi.

Tuzla’da yaşayan, ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen ve kendi işini kendi yapamayan 65 yaş üst vatandaşların evleri özel olarak temizleniyor. Tuzla Belediyesi’nin temizlik ekipleri, ‘Evde Temizlik ve Bakım Hizmetleri’ kapsamında yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet veriyor. Evlerinde tek yaşayan 65 yaş üstü büyüklere titizlikle davranan ekipler, hayır dualarını da alıyorlar. Bu kapsamda 2022 yılı içerisinde toplam bin 40 ev özenle temizlendi.

#ozelhaber

Medektif

AdminAdmin

YORUMLAR