Çankırı Haber
HV
29 MART Cuma 13:01

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi yazıcı, “Bizim İçin Sporu Sevdirmek Ve Yaygınlaştırmak Çok Kıymetli”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Türkiye Yüzyılında Gençlik ve Spor konulu panelde Tuzla’da yapılan Tuzla’da yapı

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-12-2022 19:21   Güncelleme : 16-12-2022 19:21
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi yazıcı, “Bizim İçin Sporu Sevdirmek Ve Yaygınlaştırmak Çok Kıymetli”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Türkiye Yüzyılında Gençlik ve Spor konulu panelde Tuzla’da yapılan Tuzla’da yapılan spor yatırımları başta olmak üzere spor ve sporcuya destek programlarının detaylarını anlattı.

“ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK SPORCULAR YETİŞTİRMEK EN BÜYÜK AMACIMIZ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Türkiye Yüzyılında bizler de bütünün parçaları olarak hazırlanıyoruz. Hazırlanırken de tüm toplumsal katmanlar da özellikle de gençlik ve spor başlığında değerlendirdiğimiz zaman bir belediye başkanı olarak geleceği mutlaka düşünmek zorundayız. Sadece bireysel manadaki değil, ilçemizi ve ülkemizi temsilen uluslararası arenada, uluslararası ölçekteki başarılar toplumsal motivasyon açısından çok kıymetli. Bizden önceki konferanstaki genç sporcu arkadaşlarımız ifade etti, genç sporculara da motivasyon oluyor. Sadece çok popüler branşlarda değil,  birçok olimpik branşta yaygın bir şekilde spor yapan amatör spor kulüplerini desteklemek başta olmak üzere kendi bünyemizdeki bütün spor branşlarını sevdirmek, içerisinde çok kabiliyetli olanlara da fırsatlar tanıyarak, profesyonel manada ülkemizi temsil edecek sporcular yetiştirmek en büyük amacımız” dedi.

“BİZİM İÇİN SPORU SEVDİRMEK VE YAYGINLAŞTIRMAK ÇOK KIYMETLİ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Bizim için sporu sevdirmek ve yaygınlaştırmak çok kıymetli. Bir toplumun geleceğini şekillendiriyorsanız, gençlerinize yatırım yapmak zorundasınız. Eğitim yatırımlarımız çok ileri düzeyde. Bilim,sanat ve spor kısımları ile beraber en iyi şekilde bireyleri geleceğe hazırlayabilmek. Şehirleri emanet alan belediye başkanlarının ve belediye kurumlarının önemli görevlerindendir. Bizim de şu ana kadar 25 bine yakın spor branşlarında ve çeşitli gençlik çalışmalarında bulunan gençlerimiz var. Bu gençlerimizle beraber her türlü desteği veriyoruz” dedi. 

#ozelhaber

Medektif

AdminAdmin

YORUMLAR