Çankırı Haber
HV
19 MART Salı 08:14

Konya'nın mobil diş aracı Hatay'da hizmet veriyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Konya Diş Hekimleri Odası ile birlikte hayata geçirdiği Ağız ve Diş Sağlığı Teşhis ve Tedavi Aracı Hatay’da depremzedelere hizmet vermeye başladı.

SAĞLIK
Giriş Tarihi : 27-02-2023 14:19   Güncelleme : 27-02-2023 14:19
Konya'nın mobil diş aracı Hatay'da hizmet veriyor.

Başkan Altay, “Büyükşehir Belediyesi olarak deprem bölgesinde altyapı, lojistik, su çalışmaları, mobil mutfaklar, haberleşme ve enerji sağlama gibi her türlü insani ihtiyacı karşılamak adına çalışırken bir yandan da depremzede kardeşlerimizin sağlığıyla ilgili konulara elimizden geldiğince katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bu kapsamda Konya Diş Hekimleri Odamızla hayata geçirdiğimiz Ağız ve Diş Sağlığı Teşhis ve Tedavi Aracımız depremzedelerimiz için Hatay’ın Defne ilçesinde hizmet vermeye başladı. Hataylı kardeşlerimizin her türlü ihtiyacını giderme noktasında Konya olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Allah devletimize zeval vermesin” ifadelerini kullandı.

Konya Diş Hekimleri Odası Başkanı Mete Algen, “Konya’dan tüm diş hekimleri ve dental sektörü olarak Konya Büyükşehir Belediyesi’nin bize tahsis ettiği, içeriği bir diş kliniği gibi donatılan otobüsle Hatay’a geldik. Burada acılara merhem olmaya geldik. İnşallah diş tedavisi hizmeti vereceğiz. Gerek Konya, Karaman ve Aksaray’dan gerekse Türkiye’nin her yerinden gelecek gönüllü diş hekimlerimizle beraber bu hizmeti burada depremzedelerimiz için vereceğiz” açıklamasını yaptı.

AdminAdmin

YORUMLAR